Popmundo'da 3. karakterim. Tabii ben ilk başladığımda popomundoydu :) Çok fazla dostu, 2 kere aldatılmışlığı var Ayfer'in bu oyunda. Kayra İzmir, Batı Akçalı, Simin Mutlu, Elis Avcıbaşı, Andrietta Andersson, Yalın Altuğ Recep, Defne Boral, Buse İlter, Fahriye Ağır, Özlem Kayaoğlu, Özlem Köseoğlu, Vehbi Şeyh arkadaşlarım, dostlarım :) Etkin Olsson kardeşim, Alfreda Majanlahti manevi annem :) Ege Taylor ablam, JiaJu Zuo ve Tümay Milano abim :) Şimdi de Özdemir Bilal, biricik aşkım oldu =) Böyle işte. Ayfer, ailesini kurdu :)
Halkla İlişkiler Yöneticisi olarak çalışıyorum. Rock'n Roll adında geliştirmekte olduğum bir Rock grubum var. Gerisi için ID: 1335471
Last edited by ayfer_turaci on Fri May 29, 2009 12:39 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Değişen birkaç ayrıntı vardı.)
serpil_orak
Subject: Re: Ayfer Turacı Thu May 21, 2009 5:28 pm
Subject: Re: Ayfer Turacı Thu May 21, 2009 5:36 pm
Hoşgeldin aramıza! :sevinmek:
~Aynur
Subject: Re: Ayfer Turacı Sat May 23, 2009 11:50 am
Hoşgeldin cnm:)
AynurKızılcay
Subject: Re: Ayfer Turacı Sat May 23, 2009 12:38 pm
h.qéLdn aYFérCiq..=) hihi
ayfer_turaci
Subject: Re: Ayfer Turacı Fri May 29, 2009 12:36 pm
Hoşbulduuuk =) Evet haklısın Serpil, gerçekten üzücü rk olmak... Bu oyuna verdiğim emek kadar kendime emek versem hayatım daha düzgün olabilirdi şimdi =) :D Ama 2 kez öldükten sonra oyunu tamamen bırakmayı düşündüm, baktım olmayacak... 2. karakter ölünce Ayfer'i seçtim... İyi ki de seçmişim =)))
Admin
Subject: Re: Ayfer Turacı Fri May 29, 2009 1:38 pm
Hoşgeldin tatlım :)
tünaygoparan
Subject: Re: Ayfer Turacı Sun May 31, 2009 5:51 pm
ay cok güzel karakterin ama aldatılmak kötü ya :( bi kere de tünişime olmuştu
~Anna
Subject: Re: Ayfer Turacı Mon Jun 01, 2009 9:40 pm
Güzel bir öz geçmiş :)) bende rk'ym.
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Ayfer Turacı Sat Jun 13, 2009 8:35 pm