Tünay DARENDE (artık GOPARAN) Popmundo evrenine 2008-06-09 tarihinde geldi. 353 gündür popevren topraklarında yaşamakta.
Anne turunu şunu bunu tamamlayıp oyunu keşfettikten sonra aradığı yaşamı bulamamıştı oyunda, kendi çapında bir eğitim grubu vardı bir çok yeteneğini David Claydon'dan öğrendi ve birkiminin 70k lık kısmını da bu gruptan sağladı
Öğrenecek yeteneği kalmayınca ve artık seyehatler yüzünden sağlğını büyük ölçüde kaybettiğini anlayınca tekrar İstanbul'a dönmeye karar verdi.
Geri döndüğnde oyun daha da anlamsızlaşmaya başlamıştı. Yeni bir gruba girmeyi denedi ama grup arkadaşları ona çok zor anlar yasattılar sanat camiasındaki başarılarını engellediler onları da bırakıp kendi haline kendi çapında bir grupta ilerlemeye calışıyordu ama oyunda yalnızdı, bir popoaşkla devam etmek istedi hayatına bi tane buldu onunla anlaşmış gibi görünüyordu başlarda ama sonra onun istediği gibi biri olmadığını farketti. Tünay ona da dayanamadı ve bir hafta içnde onu da bıraktı.
Popdünyaya güveni azalmış artık oyunu bırakmayı düşünen Tünay bir kaç ay geçtikten sonra bir kez daha popoaşk şansnı denemek istedi bu kez de olmasa vodo içerim dedi ama gerek kalmadı. Çünkü artık hayatında Mikail'i vardı.. =)
Mikail sayesinde daha önce hiç düşünmedi bir biçimde VIP oldu. 31/01/2009 20:00 tarihinde evlendiler.
04/03/2009 tarihinde ilk oğlu Uğur, 12/05/2009 tarihinde ikinci oğlu Enis dünyaya geldi.
Şimdilerde Tünay - Mikail - Uğur - Enis ve Yiğit (Mikail'in Tünaydan önceki oğlu) üyelerinden oluşan kocaman mutluuu bi GOPARAN ailesi var...
:cheers:
tünaygoparan
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 4:20 pm
Birazz çok uzatmışım sanırım o yüzden :) arkadaşlarım ve kardeşlermi tanıtamadm. Ama olsun popevreni çok seviyorum....
Admin
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 4:22 pm
Bence süper anlatılmıs :) Yenı bır arkadasım daha oldu :))) zaten daha onceden akadasoımdın ama neyse :DDD xP
Emma
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 4:24 pm
:D
tünaygoparan
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 4:31 pm
ayh cok sevindm :) herkesle arkadas olabilrm tabiki her zaman her yerde ^^
Alicia
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 4:55 pm
Seni siteye döndürmek için iyiiii ki pm atmışım. Çok sevdim seni
tünaygoparan
Subject: Re: Tünay Goparan Thu May 28, 2009 5:01 pm
ayh ben de cok mutluyum burda olduğum için =) :aşk:
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 5:54 am
ilkii varsın kuzumm(ayy bnde bu lafa taktm:P)
Tuba Taş
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 8:59 am
Dogruu iyi ki varsın ve tanımısım :kalpp: :))
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 9:01 am
İlki varsın hawa^^m) mucxx ilki varsın tünay^^m İlki varsın popmundo bayanları ilki varsınzz kuzucuklarımm;)
Tuba Taş
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 9:14 am
Perimcim costu :D
Sende iyi ki varsın
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 9:23 am
:D
tünaygoparan
Subject: Re: Tünay Goparan Sun Jun 21, 2009 12:15 pm
sağolunn canlarm benim :) :aşk:
Siz de iyi ki varsınz
orjinalite.peri.kılıç