Jade Pennec Jade, 16 yaşında, # 16964 üyesi bir bayan.
Puanlar: 20 Durum: Normal Popmundo'ya 33 gün önce girdi.
Jade Pennec, arkadaş canlısı bir insan ve ortalama üstü derecede çekici, çok kötü dış görünüşe sahip. Jade zeka olarak mükemmel seviyede. Jade, çok kötü bir vokal kabiliyetine ve çok kötü bir müzik becerisine sahip.
Jade şu anda bunları giyiyor: Ayakkabı, yüksek topuklu (Beyaz) Rozet (Say NO to violence) T-Shirt (Kızıl Pamuk) Pantolon (Siyah Deri) Anahtar ~Kamila Kolak -Ist Anahtar mère Peruk (Kumral) Külot (Siyah) Otriş (Beyaz)
Yetenekler Açık yetenekler Temel Şovmenlik ***** + %50 Temel Mankenlik %5 Temel Sahne Duruşu %5 Temel Moda %5 Temel Oyunculuk %5 Temel Telli Enstrümanlar %5
Kişisel yetenekler Seks %25 Entomoloji Pop Temel Davranış ***** + %25 Temel Yoga **** + %35 Temel Liderlik %5
3 Haziran'da okul sinavlarim bitiyor ve VIP aliyorum o gun...
Yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. =)))
Alicia
Subject: Re: Jade Pennec Thu May 28, 2009 5:12 pm
Hoşgeldin aramızaaa:)
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Thu May 28, 2009 5:16 pm
Sanirim cok uzattim ama 33 gunluk oluyorum ama oyunda yeni degilim. Hatta bi aralar Popomundo'ydu :) . Ben o zamanlar oynuyordum. Gel zaman git zaman benim karakteri hacklediler. "Defne Er" hacklenince "Kamila Kolak" hesabini actim. Gecenlerde kuzenim oyna baslamak istedigini soyledi ve benim karakteri ona verdim... Kamila'yi cok iyi biryere getiremedigimden ondan kurtuldum... xD
Iste boylelikle Jade Pennec'i aldim. Tekrar VIP oluyorum ve umarim - sizin de yardimlarinizla - oyunda iyi biryerlere gelirim.
Ayrica oyunla ilgili sormak istediginiz tum sorulari bana ozel mesajla sorabilirsiniz =))
bu kadar :) =))
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Thu May 28, 2009 5:16 pm
Hos bulduk :D
tünaygoparan
Subject: Re: Jade Pennec Sun May 31, 2009 5:53 pm
reenkarnesin ama gününe göre pek bi iyisin masallah :)
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Sat Jun 06, 2009 4:07 pm
tesekkr edrm :) tecrube sanrm xD
~Elif
Subject: Re: Jade Pennec Sat Jun 06, 2009 4:19 pm
Karakterin çok güzel :) güle güle oyna xD bu arada vodoo satıyormusun :o Lütfen sattığını söyle xD :D
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Sat Jun 06, 2009 4:22 pm
satmiyorm yaa saticam ama zaman gecip degerlenmesini bekliyorum
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Sat Jun 06, 2009 4:24 pm
bu arada voodoo zekayi 4 kademe dusuruyormus yaa... bn kullanicaktm vazgectm yanii
Emma
Subject: Re: Jade Pennec Sun Jun 07, 2009 12:10 pm
Hoşgeldin Jade'm :)
~Elif
Subject: Re: Jade Pennec Sun Jun 07, 2009 2:24 pm
Zekayımı düşürüyor :S
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Wed Jun 10, 2009 1:57 pm
hosbulduk Emma"cm
evet zeka dusuruyormus caylak forumda biri sormustu nerden voodoo bulabilirim diye birisi de " bitkisel ilaclar basligina bak ama kullanmadan once bilmelisin zekadan 4 kademe dusuruyor" demisti. onun yalancisiyim...
bilgisi olan var mi?
tünaygoparan
Subject: Re: Jade Pennec Sat Jun 20, 2009 8:57 pm
Seni Seviyorum Jade...
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Jade Pennec Sun Jun 21, 2009 5:35 am
Hg jadee ddm ama brz geç oldu
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Sun Jun 21, 2009 11:40 am
bn de seni seviorum tunay'm hepinizi seviorum benn :D :kalpp: :kalpp:
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Jade Pennec Sun Jun 21, 2009 11:42 am
Bndeee;)
~Elif
Subject: Re: Jade Pennec Mon Jun 29, 2009 3:33 pm
Hmm peki ne zaman satmayı düşünüyorsun Jade*Mmm :kalpp:
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Tue Jun 30, 2009 12:53 pm
valla sana satıyım bi tanesini ama diğeri bari değerlensin...xP satiim sana cnm ne zmn vip oluyosun?
~Elif
Subject: Re: Jade Pennec Tue Jun 30, 2009 12:59 pm
Normalde bu hafta oluyordum..ama bazı olaylar olda rLde olamadım :/ ölüler gününüe kadar olmayı düşünüyorum olursa..eğer izmire gidersem biraz zor olur anenannemler yurtdışından dönüyorda..sen burç olarak mı istiyordun yoksa para mı_?
Jade Pennec
Subject: Re: Jade Pennec Tue Jun 30, 2009 1:19 pm
cnm para daha iyi olur... ben beklerim ama sen ben beklemem dersen... :/