Arkadaşlar ben LimeWire kullanıyorum ve demın muzık yukledım . Ama hangı dosyaya kaydolduklarını unuttum bilen var mı ??? Çok önemli :)
Alicia
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 8:51 pm
Limewire-Shared
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 8:55 pm
O dosya nerede oluyor :D
Alicia
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 8:55 pm
Belgelerimde oluyor. Ya da programın geldiği bilgisayarım bölümündeki dosyada.
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 8:57 pm
Oww saol tatlım :) başlığı kilitleyip çözğlmüştür diyebilirsiniz artık :)
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:11 pm
Yaa nasıl o dosyaya geçiririz ??
fanchondumont
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:20 pm
Neyi hangi dosyaya geçirceksin? Bende uzun zaman önce kullanıyodm şimdi başka bişey kullanıyorm ama az çok hatırlıyorum neler oldunu :)
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:23 pm
Müzükleri inbdirdim peki şimdi onları nasıl bulacagım nereye kaydoluyorlar sen hangı programı kullanıyorsun ?? nasıl bır programda neler var ?
Alicia
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:29 pm
O shared'ı bulduysan onu masaüstüne at daha çok kolay olur senin için. Ama ben simdi frostwire kullanıyorum hemen hemen aynı limewire'la ama daha gelişmişi frostwire. Öneririm...
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:30 pm
hmmm deneyeyım :D share nerdedir peki ?
fanchondumont
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:31 pm
1)Kaydolduğu yeri bulmak yerine limewire'de tamamen indiği gözüküyo yüklediğin yerde. Sen hangi dosyaya kaydetçeksen aç o dosyayı ve limewire'e geri dönüp inen müziği farenle yakala, altta kalan dosyaya doğru sürükle, içine bırak.
2)Bearshare kullanıyorm
3)Bütün programları denemedim canım oyüzdn bişey diyemicem :) Ama bearshare'danda pek memnun değilim şahsen çünkü üye olup oturum açman gerekiyo ve tanımadığın kişiler seni rahatsız ediyo bişeyler yazarak :/
Admin
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 9:32 pm
haa frostwire biliyorum en iyisi :D
~Elif
Subject: Re: LimeWire Thu Jun 04, 2009 10:36 pm
Bende bir aralar lime wire kullandım ama sakın kullanmayın :/ lime wireı kullanan kişilerin bilgisayarına internetten çabucak giriliyormuş fotoğrafları filan alınıp çıplık olucak şekilde fotoshoplanıyormuş :( ben hiç tavsiye etmem ben bunu öğrenince hemen kaldırmıştım o programı..babamın arkadaşı bilgisayarcı banada o söyledi :D
tünaygoparan
Subject: Re: LimeWire Mon Jun 15, 2009 8:45 pm
sadece o değğil prgramdan çok fazla virüs de geliyormuş kuzenimin bilg o programı kullanırken gelen virüsten dolayı çökmüstü