Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeYardımLatest imagesRegisterLog in

Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!

Go down 
2 posters
AuthorMessage
fanchondumont
fanchondumont

Puanı : 44343

Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!! Empty
PostSubject: Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!   Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!! Icon_minitimeThu Jun 04, 2009 10:04 pm

*Grubuma isim arıyorum. Yabancı alabilir olursa, yanında türkçesini belirtin lütfen.

Önerilerinizi bekliyorum :)

*Grubuma birde yeni üye arıyorum. Benim yeteneklerim:

>Temel Telli Enstrümanlar 5*
>Temel Şarkı Söyleme 2*
>Elektro Gitar (-)
>Temel Şovmenlik 3*
>Temel Seksapel (-)
>Sahne Dalışı 1*
>Seyirci Bilinci 5*

Bunlar sahnede ihtiyaç duyulan yeteneklerim hepsini geliştirmeye çalışıyorum :)

Grubumda birde rl kuzenim var. Onunla verdiğimiz son 3 konser korkunç ama şuan olan yeteneklerimin çoğu yoktu şimdi yeni atraksiyonlar ekliyerek daha iyi bi konser vermeyi düşünüyoruz. Eğer katılmak istiyen olursa sahne yeteneklerinden en az 2'si 5* 1'ide 3* olmalı. Biliyorum çok iyi bi grubum olmamasına rağmen çok fazla yetenek istiyorum :(

Katılmak isteyenleri bekliyorum :)
Back to top Go down
Alicia
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Alicia

Puanı : 14788

PostSubject: Re: Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!   Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!! Icon_minitimeThu Jun 04, 2009 10:08 pm

Ya baksana kuzum benden bi öneri :)
Ben grubuma hiç önem vermedim. Eskiden çok önem verdiğim bi grubum vardı cıktım. Bu kurduğuma da önem vermedim. Arkadaşım uzun zaman girmedi grup arkadaşım dostum herşeyim :) girmedi bu yüzden konserlerimiz kötü geçti. Eğer istersen bi grup kurabiliriz birlikte herşeyi yönetebiliriz. Bu sayede ben de grup işleriyle ilgilenmeye başlarım tekrar:) Çünkü konserlerimin kötü geçeceğini bildiğim halde uğraşmak sıkıcı oluyordu. Senin fikrim ne? İstediğin yeteneklerin çoğu var ben de.
Back to top Go down
fanchondumont
fanchondumont

Puanı : 44343

PostSubject: Re: Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!   Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!! Icon_minitimeThu Jun 04, 2009 10:12 pm

Olur canım süper olur biryle birlikte grup yönetmek :) Çünkü tek başıma o kadar sorumluğa katlanamıyorum :D
Back to top Go down
Alicia
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Alicia

Puanı : 14788

PostSubject: Re: Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!   Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!! Icon_minitimeThu Jun 04, 2009 10:16 pm

Peki o halde Genel Forum'da bir yarışma başlatırız. Logo+Grup ismi yarışması. Güzel sonuçlar çıkacağına eminim. Ödüller güzel olunca iyi ilgileniyorlar:).
Ödüller sorun değil ben karşılarım :)
İyi bir grubumuz olduğunda da tur aracı alırız. Eğer tama diyorsan grubumdan çıkıcam. Davetini bekleyecem.
Back to top Go down

Grubuma isim ve yeni üye arıyorum!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» grubuma logo
» Yeni Kural !
» YENİ SEÇİMLER !
» Yeni Kural !