Megan Fox 16 Mayıs 1986 New York Tennessee doğumlu aktris, 5 yaşından itibaren oyunculuk ve dans dersleri almaya başladı.10 yaşındayken ailesiyle beraber Florida’ya taşındı fakat oyunculuk derslerini bırakmadı. Maddi olarak kötü durumda olan ailesi her ne olursa olsun en küçük kızlarının, gerçekten iyi bir oyuncu olacağına inanıyorlardı. Bu açıdan Megan Fox'un hayatı bir başarı öyküsü.
Mankenlik Aldığı dans dersleri, yeteneği ve güzelliği Megan'ın 13 yaşında modelliğe başlamasını sağladı. 1999 yılında güney Carolina da Amerika Modellik ve Yetenek yarışmasında ödül kazandı. Bu ödül onun kariyerine önemli bir katkıda bulundu. Fakat içerisinde yanan oyunculuk ateşi onu Los Angeles'e taşıdı.
Olsen İkizleriyle Birlikte 2001 yılında Mary Kate ve Ashley Olsen ikizleriyle birlikte Holiday in the Sun adlı yapımda küçük bir rol aldı. Bu onun beyaz perdede ilk görünmesiydi. 2002 yılında sinemaya ısınma turları devam etti. What I Like About You ve Ocean Ave adlı iki yapımda göründü.
Lindsay Lohan ve Megan Fox 2004 yılı genç kızların yükseliş yılı oldu. Kendisi ile aynı yaş grubundan olan Lindsay Lohan’la beraber Confessions of a Teenage Drama Queen’le Hollywood’un adını yazdırmaya başladı. Gerçek yeteneklerini ise Kelly Ripa’yla rol aldıkları Hope & Faith ile gösterdi.
FHM 2005 yılında artık Hollywood'un tanınan yüzlerinden birisi olmuştu. Genç ve çekici olması insanların onun hakkında daha fazla şeyi merak etmesini gerektiriyordu. O da bu istekleri geri çevirmedi. FHM dergisine soyunarak özellikle erkek hayranlarının merakını bir miktar giderdi.
Yetmedi Maxim 2006’da dünyanın en seksi kadınları sıralamasında 68. oldu. Poz vermek konusunda çok başarılı olduğunu kanıtlayan Megan 2007 yılında Maxim dergisi için objektiflerin karşısına geçti.
Robotların Arasında Kaldı Angelina Jolie ye benzerliği magazin dünyasını hayli meşgul eden Megan Fox 2007 Temmuz ayında gösterime giren Transformers filmindeki rolü ile yine hayranlarının karşısında yer aldı.
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:06 pm
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:07 pm
Emma
Emma
Emma
Emma
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:08 pm
Emma
Emma
Emma
Jade Pennec
cok guzel kadn ya.. :kalpp:
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:09 pm
Süper ve ötesi..
Emma
Emma
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:10 pm
Emma
Emma
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:11 pm
Küçük resimleri:)
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:13 pm
Sizler için internetten röportajlarını buldum:)
TRANSFORMERS İLE RÖPORTAJ
Transformers projesini duyduğunuzda ilk tepkiniz ne oldu? Projeye sizin de katılma olasılığınız konusunda ne düşündünüz?
-Aklımdan ilk olarak, Bu filmi nasıl çekecekler düşüncesi geçti. robotlar ve ilginç dönüşüm süreçleri söz konusuydu Ancak bir aylık süreç içerisinde oyuncu seçmelerine katılma şansını buldum, sonunda rolü almayı başardım.
O halde çizgi roman dizisini biliyor ve tanıyorsunuz?
-Ben çocukken dizi yayındaydı. 1980lerin sonlarında izlediğimi hatırlıyorum. Ancak o zamanlar Autobotlar ile Decepticonların isimlerini tek tek sayamıyordum. Artık uzman oldum!
Canlandırdığınız Mikaela karakteri için neler söyleyeceksiniz?
-Uzaydan gelmiş robotlar arasındaki savaşa istemeden çekilmiş bir lise öğrencisidir. Mikaela karakteri için erkek gibi kız deyimini kullanabiliriz. Lise öğrencisi olduğu için henüz çok masumdur.
Shia LaBeouf ile çalışmak nasıldı?
-Kendisini kişisel bazda tanımıyordum ama Walt Disneyde yaptığı showları izlemiştim. Espri gücü yüksek bir oyuncu olduğunu her zaman düşünmüşümdür. Daha yakından tanıdıkça beraber çalışmanın müthiş bir şey olduğunu düşünmeye başladım
Karşınızda robotlar olmadığı halde sanki varmış gibi rol yapmak nasıldı?
-Ayrı ayrı her robotu temsil eden direkler dikmişlerdi. Bu direklerin her birinin boyu da temsil ettiği robot kadardı. Direğe bakarak o robotun hangi boyda olduğunu anlayabiliyor, rolümüzü buna göre yapıyorduk. Ancak robotlarla duygusal içerik taşıyan diyaloglarda zorluk çektim. Karşımdaki direğe duygusal sözler söylemek benim için çok zor oldu.
Filmde epeyce fazla mizah unsuru var. Setteki ortam nasıldı?
-Her sahnede kahkahalarla gülmek için bir fırsat mutlaka çıkıyordu. Shia stand-up komedilerden gelme bir komedyen olması nedeniyle sürekli doğaçlama yapıyordu. Özellikle doğaçlama yaptığı zaman kendimi tutamayıp bol bol gülüyordum.
Steven Spielberg ile tanıştınız mı?
-Bir gün sette tanışma fırsatı buldum. Onunla tokalaştığıma hala inanamıyorum. Düşünsenize, karşımdaki Steven Spielbergdi ve 21 yaşında çiçeği burnunda bir oyuncu olarak ben onunla tokalaştım.
Michael Bay ile çalışmak nasıldı?
-Gerçekten çok sabırlı, büyük bir yönetmendi. Film endüstrisi için yaptığı herşeyi takdir ediyorum. Ancak bence onun büyüklüğünün asıl sırrı, olağanüstü esprili ve eğlenceli bir insan olmasıdır.
Aksiyon sahneleri sırasında yaralandığınız oldu mu?
-Küçükken jimnastik yaptığım için hayli aktif bir insanımdır. Ancak sırtımla ilgili bir sorunum olduğu için bir sahnenin çekimi sırasında sırtımda disk kayması meydana geldi. Shia ile oynadığımız bir sahnede 30 dakikadan fazla süre belimizden emniyet kemeriyle bağlı kalınca sırtımda yoğun ağrılar hissedince uzman doktora görünmek zorunda kaldım.
Özgeçmişiniz hakkında neler söyleyebilirsiniz?
-Tennesseede doğdum ve on yaşıma kadar orada yaşadım. Sonra Floridaya taşındık. 16 yaşıma geldiğimde okul hayatından çok sıkıldığım için Los Angelesa taşınmak istedim. Artık hayalimi gerçekleştirmek istiyordum. Sınavlara girip diplomamı erken aldım ve Kaliforniyaya taşındım.
Oyuncu olmak kolay gerçekleşti mi?
-Floridadayken bir menejerim zaten vardı. Ben Los Angelesa taşındıktan sonra buradaki oyuncu ajanslarıyla bağlantı kurdu. Onun sayesinde üç ay gibi kısa sürede ilk işimi aldım. Bu yüzden çok şanslı olduğuma inanıyorum.
Los Angelesa gelmeden önce herhangi bir oyunculuk deneyiminiz oldu mu?
-Hayatım boyunca performans odaklı şeyler yapmıştım. Beş yaşımdayken dansa başladım. 15 yaşıma geldiğimde yerel bir tiyatroda Godspell oynadım. Kaliforniyaya gelmeden önceki ilk gerçek oyunculuk deneyimim o oyun oldu.
Floridadaki en son işiniz neydi?
-Küçük bir sandviç büfesinde çalışıyordum. Esas görevim sandviç yapmaktı ama haftada bir defa muz şeklinde kostüm giyerek sokağa çıkıyor, insanları büfeye gelmeleri için ikna etmeye çalışıyordum.
Hayallerinizin artık gerçek olduğunu hissediyor musunuz?
-Bence bu film kelimenin tam anlamıyla başarı düzeyini simgelemektedir. Bu yaşımda böyle bir deneyimi doğrusu beklemiyordum. Bu nedenle çok özel olduğumu ve rüyalarımın gerçekleştiği duygusunu kesinlikle hissediyorum
Maxim dergisinin düzenlediği Dünyanın En Seksi 100 Kadını listesinin 18. sırasında yer aldınız. Bu konuda ne hissediyorsunuz?
-Açıkçası gururumun okşandığını hissettim. Beklediğim bir şey değildi. Bu nedenle olağanüstü gururlandım. Maximin düzenlediği partiye katıldığımda başka dergilerin listelerinde de yer aldığımı öğrendim. Bu tür konuları kendim araştırmadığım için tam olarak bilemiyorum. Basında benimle ilgili çıkan yazıları okumam. Böyle konularda çok utangacımdır.
Transformersın devamında oynamak ister miydiniz?
-Devamının da parçası olmaktan onur duyarım. Şu anda devamının çekilme ihtimaliyle ilgili söylentiler kulağıma geliyor. Eğer çekilirse umarım ben de çağrılırım.
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:14 pm
Resimlere devamm..
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:19 pm
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:25 pm
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:28 pm
Jade Pennec
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:28 pm
emegine saglik cnm :)
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:31 pm
Saol tatlım buldukça ekliyorum:)
Emma
Emma
Emma
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:33 pm
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:36 pm
Emma
Emma
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:39 pm
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:40 pm
Jade Pennec
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 1:58 pm
son gonderdigin resmin avatari var bende :))
Emma
Subject: Re: Megan Fox Fri Jun 05, 2009 2:41 pm
:) Evet aslında bunlar avatar için kullanılabilir:)
melek
Subject: Re: Megan Fox Wed Jun 24, 2009 4:56 pm
ben hiç sevmiyorum angelina joliye çok özeniyo
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Megan Fox Wed Jun 24, 2009 6:04 pm
Bende hiç sevmiyorum
~Elif
Subject: Re: Megan Fox Thu Aug 13, 2009 12:42 pm
Bence çok şeker kadın :) paylaşım için sağol emma ^^