Subject: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 1:43 pm
YILMAZ ERDOĞAN
1968 Hakkari doğumlu Yılmaz Erdoğan, 1987 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’ndeki eğitimini yarıda bırakıp, Ferhan Şensoy’un kurduğu Nöbetçi Tiyatro kadrosuna dahil oldu. Bir yıl sonra Güldüşündürü Tiyatrosu’nu kurarak, kendi yazıp yönettiği "Kanuni Sultan Süleyman ve Rambo" adlı oyunu sahneye koydu. Sonraki yıllarda, Levent Kırca Tiyatrosu'nda "Gereği Düşünüldü" müzikali ile "Olacak O Kadar" televizyon dizisinin metinlerini, Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda ise "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunu kaleme aldı. 1994’de Necati Akpınar’la birlikte BKM Oyuncuları’nı kuran Erdoğan, "Otogargara", "Cebimde Kelimeler", "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?". "Bana Bir Şeyhler Oluyor" ve “Haybeden Gerçeküstü Aşk” adlı tiyatro oyunları dışında, "Bir Demet Tiyatro" adlı televizyon dizisinin senaryosunu yazdı.
"Hüzünbaz Sevişmeler" adını verdiği bir öykü, “Kayıp Kentin Yakışıklısı" ve "Anladım" adlı da iki şiir kitabı bulunan Yılmaz Erdoğan, ayrıca “Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı oyununa kaynaklık eden "Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar" diyaloglarını, "Hijyenik Aşklar" denemelerini ve "Bir Demet Tiyatro"daki Feriştah tiplemesinin fantezilerinden oluşan "Feriştahın Fentezileri" adlı çalışmalarını da kitap haline getirdi. 2000 yılında Türkiye'de tüm zamanların en büyük gişe rekorunu kırarak, 3.5 milyon seyirciye ulaşan "Vizontele" filminin senaryosunu yazan ve başrollerinden birini oynayan sanatçı, üç yıl sonra çektiği serinin ikinci filmi olan "Vizontele Tuuba" ve 2005 yılında çektiği “Organize İşler” filmleriyle başarı grafiğini daha da yükseltti.
ERSİN KORKUT
08.11.1987 Hakkari’de doğdu. 1992 yılında İstanbul’a yerleşti. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Bana bir Şeyhler oluyor oyunuyla oyunculuğa başladı. Birçok sinema filmi, dizi ve reklamda rol alan Ersin Bkm Mutfak’ta oyunculuk eğitimine devam etmektedir.
ŞAHİN IRMAK
1981yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu.İzmir büyük şehir belediyesi bünyesinde devlet tiyatrosu sanatçılarından eğitim aldıktan sonra çeşitli amatör tiyatrolarda ve dört sezon İzmir devlet tiyatrosunda oyuncu olarak görev aldı.2001 yılnda İstanbula yerleşti aynı yıl özel bir tiyatroda çeşitli oyunlarla festivallere katıldı.2005 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi bünyesinde ki atölye oyuncularına katıldı.aynı zamanda çeşitli tv dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı ve almaktadır ve halae Bkm Mutfak oyuncularıyla beraber kariyerine devam etmektedir.
OĞUZHAN KOÇ <3 ----> Aşkım ya
13.05.1985’te Erzincan’da doğdu.8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başladı.Orta ul ve lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilendi.Bir yandan müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan 2007 yılında Bkm Atölye Oyuncularına katıldı.Halen İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde öğrenimine devam etmektedir.Şu anda Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programında onu görmektesiniz.
Kendini bildi bileli müzikle ilgilenmektedir.. 6 yıl kadar türk sanat müziği eğitimi almıştır.. sölediği şarkılara kendi nağmelerini katarak sizi sizden alabilir...
Çakırkeyf grubundan ayrı olarak kendi solo albüm çalışmalarına başlamıştır.. daha şimdiden gül ki adlı şarkısı internet sitelerinden birçok insana ulaşmış durumdadır...çıkaracağı albümüyle de tüm Türkiye'nin onu ve şarkılarını çok seveceğinden grup arkadaşlarının hiç şüphesi yoktur...Tabi biraz endişe vardır ama kesinlikle bir şüphe değildir bu...korku mu? asla!...belki de kocaman bir kuşku...istanbul üniversitesi antropoloji bölümü öğrencisidir..
internette dolaşan gül ki sevgilim adlı parça da kendisine aittir.
Suanda hep oyunculuk hemde müzikle uğraşıyor.
Çok Güzel Hareketler Bunlar programında oyuncu-yazar olarak tiyatro yasamına devam edıyor..
GÜLBEN ERGEN~OĞUZHAN KOÇ-Giden Günlerim Oldu :)
:D ~~ :D ~~ :D ~~ :D
YORUMLAR!!... xD
Emma
Subject: Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 1:47 pm
Tatlım forumu iyie gez istersen..Yanlış yere yazmışsın ve kuralları okumalısın cezalarımızı da Caps yapmak yasaktır.Şuan başlığını taşıyorum ama bir daha yapmamanı umuyorum:)
Emma
Subject: Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 1:50 pm
Taşındı:)
~Elif
Subject: Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 2:01 pm
teşekkür ederim canım :) bir daha olmaz pardon :(
Emma
Subject: Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 2:08 pm
Önemli olan zaten bilmen ve bir daha tekrarlamamaman:)Yanlız bu başlığı değil tw programlarımıza yazmalısın programları:)
~Elif
Subject: Re: Çok Güzel Hareketler Bunlar Fri Jun 05, 2009 2:37 pm