Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeYardımLatest imagesRegisterLog in

Moda Ve TrendLer..

Go down 
5 posters
AuthorMessage
AynurKızılcay
Moderatör
Moderatör
AynurKızılcay

Puanı : 357

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 1:30 pm

şapkasız çıkmayın kızlaar!!!

bu sezon da şapka çook moda... modanın gerisinde kalmamalıyım dioyosan hemen kendine tarzını yansıtan bi şapka al.. spor, kokoş, şık... nasıl olursa olsun bi şapkan olsun;)

KoNuŞaN T-SHiRTLeR

Yazılı Tshirtler süper yaa... Acccayip komik mesajlar var... Hayat felsefeni tshirtlere taşı)Beden derslerinde bu tshirtler çok hoş olabilir... gayet orijinal bi görünüşe kavuşabiliriz;)

ÇooK MoDaaa: ESNeK KaLeM!

Kırtasiye malzemelerine karşı zaafım var arkadaşlar... Evde bissürü kalemim var... Dayanamıyorum, gördükçe- beğendikçe alıyorum... Bu esnek kalemlere bayıldım... Kırmızısına bayıldım... Çok canlıııı... Kalemi katlamak, şekil vermek... sıkıldıkça oyna..) bissürü farklı rengi de var... Ay bu alışveriş merakımız bitmez kızlar... Yanii bizi cezbeden her şeye zaafımız var resmen... nolcak bu halimizz:P

HaFTaNıN YaKıŞıKLıSı: KıVaNÇ TaTLıTuĞ

Bugünlerde Aşkı Memnu dizisi herkesin gündeminde... Dizide Behlül karakterine can veren Kıvanç Tatlıtuğ ise gönüllerde... 2002 yılında Dünyanın en iyi erkek modeli seçildi ve ardından rol aldığı gümüş, menekşe ile halil gibi dizilerle de ekranın aranılan yüzleri arasına girdi... Her rolüyle izleyicisinin gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığıyla da beğeni topluyo...Bu yakışıklıya biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz??

Türkiyenin gururu, yakışıklı Kıvanç Tatlıtuğumuz, biraz zor bi insanmış...Duygusal göründüğünü ama bi o kadar da duygusal yapısının olmadığını söylüyomuş...Biraz sert bi yapısı olan Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat görüşleri de katıymış...Ülkerspor ve beşiktaş gibi takımlarda basketbol oynamış... Şimdiye kadar hiçbi sevgilisini aldatmamış ama aldatılmış...Yani sevgilisindebi sorun varmış sanırım:))))) Kıvanç da aldatılır mı! ayrıc ailesine çok düşkün olan Kıvaç Tatlıtuğ'umuz, tam bi deniz tutkunuymuş... Denizin derinliklerini çok seven Kıvanç, bir dönem amatör dalgıçlık yapmış... On parmağında on marifet ne diyeyim:))

SeVDiKLeRiNiZi YaNıNıZDa TaŞıYıN...
Bu anahtarlıklara bayıldım... Şeffaf çerçeve şeklindeki anahtarlıklara sevdiklerinizin fotoğraflarını koyup, onları her daim yanınızda taşıyabilirsiniz... Bence süper bu anahtarlıklar...
Back to top Go down
~Elif
Pro Üye
~Elif

Puanı : 8161

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Re: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 2:48 pm

Bilgiler için sağoL tatlım =)

(Yehu! artık sağol yazarken "ğ"yi unutmuyorum xD )

:D
Back to top Go down
Admin
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Admin

Puanı : 117182

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Re: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 3:36 pm

Gız starımız sen bu mode ve güzellik forumuna çok forum aç bende sonucta ayın yıldızısı :)
Back to top Go down
https://popmundobayanlari.forum.st
~Elif
Pro Üye
~Elif

Puanı : 8161

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Re: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 3:51 pm

:D bu starlık neki bir anlasam xD :D
Back to top Go down
Emma
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Emma

Puanı : 5560239

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Re: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 3:56 pm

Bunları sil bence magazin dünyasına Trendler diye bir başlık açıp yaz.Ayrıca moda ile ilgili bilgileri ilgili başlıya yazalım lütfen.
Back to top Go down
melek
*
melek

Puanı : 50

Moda Ve TrendLer.. Empty
PostSubject: Re: Moda Ve TrendLer..   Moda Ve TrendLer.. Icon_minitimeSat Jun 27, 2009 8:05 pm

bu senenin modası tek kol
Back to top Go down

Moda Ve TrendLer..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kıyafetler,giysiler ve Moda Dünyamızz!