Subject: Re: Grup Aramaktayim Thu Jun 25, 2009 2:11 pm
ay kilitleyin cnmm ben grubu Hamide'mle kurdum :)
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Grup Aramaktayim Thu Jun 25, 2009 5:57 pm
Kilitleyemiorm xS ouff
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Sat Jun 27, 2009 10:54 pm
xD neyse arkadaslar yaa bizim ilk konser çok kotu 5/26 gecti .. 31 yldz aldk xD sizce nasl ?
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Sat Jun 27, 2009 10:55 pm
bi de artk Hawa'cm senin bi sarkini cover yapioruzz :)
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Sun Jun 28, 2009 1:12 pm
yaa bi bilen yorum yapsnn
Tuba Taş
Subject: Re: Grup Aramaktayim Sun Jun 28, 2009 9:32 pm
Oooo oleeyy
Bu arada canım ilk konser icin bence gayet iyi ama cok ince noktaları yakalarsan daha da iyi olur (: Yardımcı olabilirim istersen
Amanda Svensson
Subject: Re: Grup Aramaktayim Sun Jun 28, 2009 9:49 pm
Benden küçük bi tavsiye canım En çok * alan şarkı&atraksiyonları sona koyun İlk işiniz repertuarın provalarını fullemek olsun(biz yapmadık destek gücünü bekledik tam doldu köklicekken repertuarı elim kaydı hırsı kökledim )
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Mon Jun 29, 2009 12:28 am
zaten repertuari yavas yavas full yapiyoruz :) gerek yok yani bize destek gucunun :) su dedigin sona koyma isini yapicam da useniyorum ugrasmaya xD
saol ilgin için yine de :)
Tuba Taş
Subject: Re: Grup Aramaktayim Mon Jun 29, 2009 12:57 am
Üsengec insan ya :D Canım istersen sana bi turne planı göndereyim. Sirket formuna yolla. Kendin konser ayarlamak icin ugrasma. Onlar davetiye gönderirler. O arada da hem sarkıları prova edersiniz hemde üniversiteye gidip gruptaki görevin neyse o yetenegi gelistir. En azından daha iyi olur =)
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Tue Jun 30, 2009 12:47 pm
yok cnm turne hazır.. bi-iki yıl önce falan şirket forumunda denemiştik 30 taneden 10 tanesine gelmişti davetiye.. ki o zamanlar PR 1000lerdeydik...olmadı o yüzden kendim yapıyorum... nolcak canım hergün bi tane xD şarkılar prova ediliyo zaten benim elimden geldiğimce ama yetenek geliştiremiyorum... :/ malum ölüler günü.. xD ama vazgeçtim ya ateşli silahlar 5 * motorluyu 3*a geliştirebilseydim keşke... daha 2* bide %30u mu ne var... ama daha turneye var... 12 temmuzda 1 konser var ama turne 10 ağustosta başlıyo... o zamana kadar geliştiririm heralde.. ceren de üniversiteden geliştirsin xD onunkiler zaten 5 * ama popu daha yeni öğrendi... bütün provayı ben kurtarıyorum bak xD amma çok konuştum yaa... neyse ben kurdum kafamda bişeyler.. halledicem inşallah ... xD
Jade Pennec
Subject: Re: Grup Aramaktayim Tue Jun 30, 2009 12:55 pm
kızlar yeni grup logosu-tur planı yaptım ben yaptım! (aman tanrım nasıl olabilir bu!! xD xP) neyse nasıl olmuş?
Quote :
Artist ID = 1423071
Tuba Taş
Subject: Re: Grup Aramaktayim Wed Jul 01, 2009 12:07 pm