Subject: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Fri Jun 19, 2009 5:31 pm
Antikalarını elden cıkarmak isteyen paraya ihtiyacı olanlar Yada benim antikam yok birkac tane alayım diyenler
Buyrun yazın satacaklarınızı ve istediginizi :)
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Fri Jun 19, 2009 5:48 pm
Buda gzl baslk:P
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Fri Jun 19, 2009 5:56 pm
Saol canım :)
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Fri Jun 19, 2009 5:57 pm
İlk olarak da ben yazayım =)
SATILIK TAGSIZ ANTİKALAR
2 x Puşi - 750k 1 x Mr. T tarzı kolye - TEKLİF 7 x Kayak şapkası - TEKLİF 1 x Küçük altın küpeler - TEKLİF 2 x Örme panço - TEKLİF 1 x Dockers pantolon - 1.5m 1 x Dockers şort - 1.5m 2 x T-Shirt (Property of Hopper) - 100K 1 x Rastafari Şapkası - TEKLİF 2 x Deri kovboy pantolonu - 1m 3 x Kravat (iş tarzı) - 500k 2 x Kravat (pejmürde) - 500k 4 x Bornoz (ipek, beyefendi tarzı) - 1m 4 x Bornoz (ipek, hanımefendi tarzı) - 1m 1 x İnce çizgili siyah pantolon - 1.5m 1 x Rugby süveteri - TEKLİF 2 x Kravat (iş tarzı) - 600k 3 x Altın saat - 1m 2 x Kravat (kırmızı ipek) - 700k 2 x Kravat (beyaz ipek) - 700k 4 x Stetson şapka - 1m 1 x Donut - TEKLİF
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 9:09 am
Antika rozet arıorm;) genelde fiyaTı 15/20k arası:) bn 15k yr almştm
fanchondumont
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 11:03 am
Çalıntı antika popomundo tişörtü satıyorm 20k
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 1:16 pm
2 x Popomundo t-shirt (Tagsız) = 40k (Siz bayanlara özel olarak :D )
Antika rozetler de var ama arabamı göremedigim icin yazamıyorum. Kimisi taglı kimisi tagsız. En kısa zamanda kesin bir liste yazarım Perim :)
Üstümde bulunanlar da bunlar. Eger istediginiz olursa söyleyin. Henüz fiyat belirlemedim :)
T-Shirt (Property of Hopper) ÇALıNMıŞ ÇIKAR / Çöpe At T-Shirt (I'm not the one who took poison) ÇALıNMıŞ ÇIKAR / Çöpe At Kravat (iş tarzı) ÇALıNMıŞ ÇIKAR / Çöpe At Küçük altın küpeler ÇALıNMıŞ ÇIKAR / Çöpe At Popomundo t-shirt'ü GİY / Çöpe At Siyah palto ÇALıNMıŞ ÇIKAR / Çöpe At
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 2:06 pm
Patika esyaları diye baslık acayım ben canım :)
tünaygoparan
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 2:07 pm
Eşim de de bunlar var
Kaliteli yemek x4 Kanada viskisi (Pembe) Kanada viskisi (Pembe)
tünaygoparan
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 2:07 pm
tamam olur :)
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Sat Jun 20, 2009 5:20 pm
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Tue Jul 14, 2009 11:04 am
Tagsız
10 x Kutu bira 1 x Kaliteli yemek 9 x Yağlı öğle yemeği 11 x Pasta Carbonara 2 x Kanada viskisi 15 x Suşi tabağı 1 x İstiridye tabağı 10 x Ekşi krema
Tuba Taş
Subject: Re: ~Calıntı - Calıntı olmayan Antika alım / satım Tue Jul 14, 2009 11:05 am
Taglı
2 x Bornoz (ipek, hanımefendi tarzı) 5 x Rozet - Poplove felaketini atlattım 1 x T-Shirt (Property of Hopper) 10 x Rozet (Popogeddon was just a bad dream) 2 x Rozet (Popogeddon is a government cover-up) 2 x Rozet (Popogeddon was lame) 3 x Rozet (The Popocalypse is near) 4 x Rozet (The Gods Must Be Crazy) 2 x Rozet (Baby Tai is cute)