Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeYardımLatest imagesRegisterLog in

İlginç Olaylar

Go down 
5 posters

İlginç Olaylar olsun mu, olmasın mı_
OLSUNN!!!
İlginç Olaylar I_vote_lcap86%İlginç Olaylar I_vote_rcap
 86% [ 6 ]
OLMASINN!!!
İlginç Olaylar I_vote_lcap14%İlginç Olaylar I_vote_rcap
 14% [ 1 ]
Total Votes : 7

Poll closed

AuthorMessage
Amanda Svensson
Tembel Üye
Amanda Svensson

Puanı : 201

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeSun May 17, 2009 6:04 pm

Bence böyle bir böülüm olmalı, ilginç olaylar, başımızdan geçenler ve olmazsa olmaz ALACA KARANLIK KUŞAĞI!!! Wink
Böyle bir başlık görmedim, eğer varsa çok özür dilerim
Back to top Go down
http://www.kokuluoda.tr.gg
tuba-top
tuba-top

Puanı : 2942

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeMon May 18, 2009 8:29 pm

bence olsun hatta öncülük yap ve ilk sen anlat Wink
Back to top Go down
~Aynur
**
~Aynur

Puanı : 17395

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeTue May 19, 2009 8:05 am

Bencede olsun :)
Back to top Go down
melisa
Tembel Üye
melisa

Puanı : 277

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeTue May 19, 2009 8:23 am

BENCEDE OLSUN YYA
Back to top Go down
melisa
Tembel Üye
melisa

Puanı : 277

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeTue May 19, 2009 8:24 am

HEM FORUM DAHA GENİŞ OLMUŞ OLR VE DAHA EĞLENCELİ BİDE İTİRAFLAR BÖLÜMÜ ACILSA FORUMDA VARMI BİLMİYORUM ...
Back to top Go down
Amanda Svensson
Tembel Üye
Amanda Svensson

Puanı : 201

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeTue May 19, 2009 11:44 am

evet ya, öncelik edicem ve burdan ilk hikayeyi anlatacam:
hikaye:dikiz aynasındaki gözler
Bu olaya mantıklı bir yanıt bulamıyorum ve hala kanımı donduran bu olayın şokunu yaşıyorum.

Bulunduğumuz bölge beldenin dışında ve tepelik bir bölge, çevremizde yalnızca birkaç tane ev bulunuyor ve ana yola uzaklığı yaklaşık 1,5 km. yüksek bir nokta olduğu için rüzgarla birlikte, 15 km uzaktaki büyük bir kasabanın ışıklarının verdiği manzara oldukça keyifli.

İki gün öncesi, akşam saat 9 civarları; kız arkadaşım tatilde olduğu için uzun bir görüşme yapma isteği duydum bu nedenle tepenin üzerine oturdum ve konuşmaya başladım, henüz 5 dakika olmuştu birden arkamdan çok süratlı birşeyin geçtiğini hissettim kafamı çevirdiğimde hiçbirşey görememiştim, konuşuyor olmam ve rüzgarın esmesinden dolayı aklıma kötü bir şey getirmedim, muhtemelen hızlı bir rüzgar arkamdaki otları oynattı diye düşündüm.

Görüşmem uzun sürmedi, kız arkadaşım babamlarla dışarıya çıkacağız, dönünce ben seni ararım dedi ve kapattı. Eve girdiğimde bu garip olayı çoktan unutmuştum. Aradan 3 saat geçti kız arkadaşım aradı odada kardeşim uyuduğundan beni biraz bekle dışarıya çıkayım 5 dakika sonra ararım dedim.

Amacım arabayı tepenin üzerine çıkartıp hem hafiften müzik dinlemek hem de konuşmaktı, arabayı tepenin üzerinde manzaraya karşı durdurdum, güzel bir müzik açtım, kız arkadaşımı aradım. Yaklaşık 40 dakikadır konuşuyorduk oldukça keyifli gidiyordu sohbet, kız arkadaşım bir dakika beklememi istedi seni hemen ararım dedi ve kapattı, kapatınca ben bir sigara yaktım, müziği değiştirdim, kapıyı araladım dışarıda rüzgar vardı, manzaranın tadını sigarayla yoğunlaştırıyordum, sigarayı ağzıma götürdüm kafamı hafif geri aldım manzaraya bakarak sigaramdan içime çekiyordum gözlerim dikiz aynasına gitti !!!!! AMAN TANRIM!!!!! arabada arka koltukta donuk bakışlarıyla bana bakan bir surat vardı o korkunç ve ölüleri andıran gözleri o kadar içime işlediki kanım dondu, kendimi bu güne kadar hissetmediğim bir korkuda, sanki boşluğa düşercesine dizlerimin dermanın gittiğini ve elimi bile oynatamayacak kadar güçsüz kaldığımı hissettim, gayri ihtiyari bir çığlıkla kendimi kapının dışına yuvarladım çıldırmıştım tepeden eve inişim belki saniseler içerisinde gerçekleşti.

Babama kekeleyerek olayı anlattım, işte o an gerçekten ne kadar korktuğumu anladım dizlerim beni daha fazla taşıyamadı yere düştüm. Babam arabayı getirdi ama orada hiç birşey olmadığını söyledi.

Şimdi düşünüyorum da uzun konuşmam süresince acaba o şey hep oradamıydı ?

bu olay 18 yaşında bir gencin başından geçmiş.....
Back to top Go down
http://www.kokuluoda.tr.gg
Alicia
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Alicia

Puanı : 14788

İlginç Olaylar Empty
PostSubject: Re: İlginç Olaylar   İlginç Olaylar Icon_minitimeThu May 28, 2009 6:03 pm

Gerçekleşti bu sebeple başlık kilitlenmiştir...

/Mod
Back to top Go down

İlginç Olaylar
Back to top 
Page 1 of 1