Bir oyunla ba$ladi bütün Hikayem, Ne ba$i ne, Sonu belli degil Ya$amadim cocuksu günlerin hesabini kime, soracagim bugün kime belli degil...
Ya$amadim cocuksu günlerin hesabini kime, soracagim bugün kime belli degil...
Dünkü cocuk degilim, Artik yorgunum, Biraz kirginim.
Ne günahim var benim Ne zor yollardan gectim Bu yanlizlik korkusu, belki Annemin Sucu...
Ne günahim var benim Ne zor yollardan gectim Bu yanlizlik korkusu, belki Annemin Sucu...
Her gece Dü$ümde seni aradim, ellerini öptüm doyamadim Ya$amadim cocuksu günlerin hesabini kime, soracagim bugün kime belli degil...
Ya$amadim cocuksu günlerin hesabini kime, soracagim bugün kime belli degil...
Dünkü cocuk degilim, Artik yorgunum, Biraz kirginim.
Ne günahim var benim Ne zor yollardan gectim Bu yanlizlik korkusu, belki Annemin Sucuuuuu....
Author
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 8:32 pm
£vanescence müthiş! :D
tünaygoparan
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:09 pm
hemen koyalım o zaman en sevdiğim sarkısını :)
tünaygoparan
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:10 pm
uhüü koymussun benim sarkımı :)
neyse yazıyorum yensini hemen :)
tünaygoparan
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:14 pm
Özer Atik - Yok Böyle Bir şey
Kaç gündür uykusuz gözlerim Geceleri uyumak yerine sana uyuyorum. Kaç bahardır aşktan mahrum yüreğim, Kendimi sevmek yerine seni seviyorum. Çok değil inan senin için. Başımdan ne rüzgarlar esti Poyrazlara karayellere, kara yaslara durdum. Ne sevdalar ömrümü tüketti, Ne şarkılar ne masallar ne yalanlar duydum Ben hep buydum böyleydim, bir tek sana yetemedim. Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin Bana beni sevme diyorsun yok böyle bir şey Vazgeçerim sanıyorsan kendini kandırıyorsun Vazgeçilir mi senden yok böyle bir şey. Nasıl olsun ? Nasıl olsa geçer diyorsan, Geçmez bir tanem vazgeçmez yüreğim, Sen orda durdukça pes etmez yüreğim yar Yok böyle bir şey.
tünaygoparan
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:18 pm
GRUP FRAPAN - KORKMASAM SENİ SEVMEKTEN
Uzak olursan bana hergün her an Şüphe duyuyor içim. Bir gün gidersen,aldatırsan diye Çarpıyor yine kalbim. Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi?
Korkasam seni sevmekten Düşünmesem sonunu senle ölsem Her anında yanında olabilsem Bir anını bile kaçırmasam...
Her bir şüphe yakıyor aldanırsam... Yalansa bütün sözlerin Ah bir inansam, güvensem sana Son bulsa kötü düşlerim Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi?
Korkmasam seni sevmekten Düşünmesem sonunu senle ölsem Her anında yanında olabilsem Bir anını bile kaçırmasam...
~Elif
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:21 pm
Senin şarkın derken?Hangisi :)
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:32 pm
Vanessa Hudgens - Don't Ask Why
I remember the day I first met you -Seninle tanıştığım o ilk günü hatırlarım. You really caught my attention -Gerçekten sen benim dikkatimi yakladın. Didn't know I was looking for a rescue -Bir kurtuluş aradığımı bilmiyordum. Wasn't thinking that hard -Bunun zor olduğunu düşünmüyordum. Now and then I was there in the moment -Şimdi ve sonra zamanın içinde oradaydım. I was ready for nothing -Hiçbirşey için hazır değildim. Doesn't mean that I really don't love you -Bu gerçekten seni sevmediğim anlamına gelmez While I'm breaking your heart -Kalbini kırıyorken...
Don't ask why -Neden olduğunu sorma! Before we get too close just let me -Biz çok yakın olmadan önce, sadece izin ver bana. Say goodbye -Elveda de! It's easier this way -Bu yoldan daha kolay. Don't ask why -Neden olduğunu sorma. Before you ask the question and I -Sen soru sormadan önce ve ben Die Inside -İçimde ölmeden... Just let me walk away -Sadece uzaklaşmama izin ver!
I feel bad that I let my past hurt you -Kötü hissederim, geçmişimin seni yaralamasına izin verdim. Cause I really didn't mean to -Çünkü gerçekten demek istemedim I was lost, I was lucky you found me -Kayıp olduğumu, beni bulduğun için şanslıydım. But it only got worse -Ama bu sadece daha kötü oldu. Right now while you're looking right at me -Hemen, doğruca bana bakarken The emotion's so scary -Bu duygu çok korkutucu. Doesn't mean that I really don't love you -Bu seni gerçekten sevmediğim anlamına gelmez While I'm making you hurt -Seni yaralarken...
Don't ask why -Neden olduğunu sorma! Before we get too close just let me -Biz çok yakın olmadan önce, sadece izin ver bana. Say goodbye -Elveda de! It's easier this way -Bu yoldan daha kolay. Don't ask why -Neden olduğunu sorma. Before you ask the question and I -Sen soru sormadan önce ve ben Die Inside -İçimde ölmeden... Just let me walk away -Sadece uzaklaşmama izin ver!
I know I'll miss you more than ever -Biliyorum seni her zamankinden çok özleyeceğim. I wish there was another way -Dilerim başka bir yolu vardır. You see my words can only hurt you -Görüyorsun kelimelerim sadece canını yakabilir. 'Till it shows on your face -Yüzünde görünene kadar. Away -Uzakta... Oh
Don't ask why -Neden olduğunu sorma! Before we get too close just let me -Biz çok yakın olmadan önce, sadece izin ver bana. Say goodbye -Elveda de! It's easier this way (it's easier this way) -Bu yoldan daha kolay. (Daha kolay) Don't ask why -Neden olduğunu sorma. Before you ask the question and I -Sen soru sormadan önce ve ben Die Inside -İçimde ölmeden... Just let me walk away (just let me walk away) -Sadece uzaklaşmama izin ver! (sadece uzaklaşmama izin ver!)
Don't ask why -Neden olduğunu sorma! Before we get too close just let me -Biz çok yakın olmadan önce, sadece izin ver bana. Say goodbye (goodbye) -Elveda de! (Elveda) It's easier this way (It's easier this way) It's easier this way (it's easier this way) -Bu yoldan daha kolay. (Daha kolay) Don't ask why -Neden olduğunu sorma. Before you ask the question and I -Sen soru sormadan önce ve ben Die Inside -İçimde ölmeden... Just let me walk away -Sadece uzaklaşmama izin ver!
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:41 pm
Vanessa Hudgens - Say OK
You are fine,you are sweet iyisin,tatlısın But I'm still a bit naive with my heart ama hala biraz tecrübesizim aşkta When you're close I don't breathe yaklaştığında nefes almıyorum I can't find the words to speak konuşcak kelimeleri bulamıyorum I feel sparks kıvılcımları hissediyorum
But I don't wanna be into you,if you are not looking for true love, oh oh ama seninle meşgul olmak istemiyorum,eğer gerçek aşkı aramıyorsan No I don't wanna start seeing you,if I can't be your only one hayır seninle görüşmeye başlamak istemem,eğer senin bir tanen olamayacaksam So tell me when it's not alright,when it's not ok öyleyse söyle bana işler yolunda olmadığında,düzgün gitmediğinde Will you try to make me feel better? Bana daha iyi hissettirmeye çalışacak mısın? Will you say alright? (say alright) Herşey yolunda diyecekmisin?(yolunda olduğunu söyle) Will you say ok? (Say ok) Düzelecek diyecekmisin(düzeldiğini söyle) Will you stick with me through whatever? Ne olursa olsun bana dayanacak mısın? Or run away yoksa kaçıp gidecek misin? (Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok) (yoluna gireceğini söyle,düzeleceğini söyle) Say Ok. (düzeldiğini söyle)
When you call I don't know if I should pick up the phone every time Aradığında her zaman telefonu açmalıyı mıyım bilemiyorum I'm not like all my friends who keep calling up the boys, I'm so shy Erkekleri arayıp duran diğer arkadaşlarım gibi değilim,utangaçım But I don't wanna be into you ama seninle meşgul olmak istemiyorum If you don't treat me the right way Eğer bana doğru düzgün davranmayacaksan See I can only start seeing you,if you can make my heart feel safe (feel safe) sadece eğer kalbimi güvende hissettirirsen seninle görüşmeye başlrım
When it's not alright,when it's not ok işler yolunda olmadığında,düzgün gitmediğinde Will you try to make me feel better? Bana daha iyi hissettirmeye çalışacak mısın? Will you say alright? (say alright) Herşey yolunda diyecekmisin?(yolunda olduğunu söyle) Will you say ok? (Say ok) Düzelecek diyecekmisin(düzeldiğini söyle) Will you stick with me through whatever? Ne olursa olsun bana dayanacak mısın? Or run away yoksa kaçıp gidecek misin? (Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok Don't run away, don't run away) (yoluna gireceğini söyle,düzeleceğini söyle,kaçma,kaçma)
Let me know if it's gonna be you eğer o sen olacaksan bilmeme izin ver Boy, you've got some things to prove oğlum,kanıtlayacak birşeylere sahipsin Let me know that you'll keep me safe beni güvende tutacağını bilmeme izin ver I don't want you to run away so kaçıp gitmeni istemiyorum,bu yüzden Let me know that you'll call on time zamanında arıyacağını bilmeme izin ver Let me know that you won't be shy utangaç olmayacağını bilmeme izin ve Will you wipe my tears away Gözyaşlarımı silecek misin? Will you hold me closer Daha yakın sarılacak mısın?
When it's not alright,when it's not ok işler yolunda olmadığında,düzgün gitmediğinde Will you try to make me feel better? Bana daha iyi hissettirmeye çalışacak mısın? Will you say alright? (say alright) Herşey yolunda diyecekmisin?(yolunda olduğunu söyle) Will you say ok? (Say ok) Düzelecek diyecekmisin(düzeldiğini söyle) Will you stick with me through whatever? Ne olursa olsun bana dayanacak mısın? Or run away yoksa kaçıp gidecek misin? (Say that it's gonna be alright. That it's gonna be ok) (yoluna gireceğini söyle,düzeleceğini söyle) (Don't run away, don't run away) (kaçma,kaçma)
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:51 pm
Tras De Mi - Rebelde
Tengo un ticket sin regreso DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR BİLETİM VAR y un montón de sueños dentro de un velíz VE O KADAR ÇOK HAYALLERİM BİR VALİZ İÇİNDE Un adiós para mis viejos BİR HOŞÇAKAL TÜM GEÇMİŞE mucho miedo y muchas ganas de poder vivir ÇOK KORKU VE ÇOK ENERJİ YAŞAYABİLMEK İÇİN abrir las alas para escapar sin ti YALNIZ UÇUP KANATLARIMLA YAYILACAĞIM para encontrar libertad lejos de aquí ÖZGÜRLÜĞÜ BULMAYA BURDAN UZAĞA lejos de aquí BURDAN UZAĞA
Una guitarra y mi niñez BİR GİTAR VE ÇOCUKLUĞUM la escuela y mi primera vez OKUL VE İLK GÜNÜM amigos que no he vuelto a ver ARKADAŞLAR TEKRAR GÖRMEYECEĞM se van quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM
Un cigarrillo, una canción BİR SİGARA VE BİR ŞARKI las fotos del primer amor İLK AŞKIMDAN RESİMLER recuerdos en mi habitación HATIRALAR YATAK ODAMDA se van quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM
Quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM quedando atrás de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM tras de mi ARDIMDA BIRAKACAĞIM
Tengo un nudo en la garganta BOĞAZIMDA BİR DÜĞÜM VAR tengo un mapa que me lleva a otro país YENİ ÜLKEDE BİZE KILAVUZLUK EDECEK BİRDE DE HARİTA el intento de una carta MEKTUP GÖNDERMEYİ DENEMEK una historia y muchas ganas de poder vivir BİR HİKAYE VE ÇOK ENERJİ YAŞAYABİLMEK İÇİN abrir las alas para escapar sin ti YALNIZ UÇUP KANATLARIMLA YAYILACAĞIM para encontrar libertad lejos de aquí ÖZGÜRLÜĞÜ BULMAYA BURDAN UZAĞA lejos de aquí BURDAN UZAĞA
Una guitarra y mi niñez BİR GİTAR VE ÇOCUKLUĞUM la escuela y mi primera vez OKUL VE İLK GÜNÜM amigos que no he vuelto a ver ARKADAŞLAR TEKRAR GÖRMEYECEĞM se van quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM
Un cigarrillo, una canción BİR SİGARA VE BİR ŞARKI las fotos del primer amor İLK AŞKIMDAN RESİMLER recuerdos en mi habitación HATIRALAR YATAK ODAMDA se van quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM
Quedando tras de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM quedando atrás de mi GEÇMİŞİ ARDIMDA BIRAKACAĞIM tras de mi ARDIMDA BIRAKACAĞIM
~Elif
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 9:54 pm
ßu şarkıyı duymuştum :) ritmi güzel diyorlar ama ben sözlerini çok seviyorum =)
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 10:00 pm
Evet bende..hem ritim olarak hem de sözleriyle süper bir şarkı (= Söyleyenler de ayrı tabii xD
~Elif
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 10:03 pm
----- :tmm: ----- £veT :-)
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 10:23 pm
kölem ol irem
anladım, hata yaptım... sensiz günlerime ağladım... pişmanım, çok pişmanım... sensiz bir günüm geçer sandım... yok, "yok" deme, beni bir kez daha dinle; "affet" desem şu gönlüne, söz geçir yar yine yüreğine, söz geçir yar yüreğine... "kölem ol, gel" desen gelmem mi yar? "uğrumda öl" desen ölmem mi yar? bir anlasan, bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar.... :D
~Elif
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 03, 2009 10:25 pm
Hadise~Deli Oğlan
Ne tarafa dönersem döneyim yüzünü görüyorum hep heryerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem ten eşini seçiyor haydi
Hadi deli oğlan hadi belime dolan Hele bi öp bakalım kızı dudağından
Olur da hani bide denk gelirse dudaktan kalbine düşerse Tenle yanar ruhla tamamlanır hele bide aşkla pişerse Düşünsem nolur düşünmesem beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem kalp kalbi hisseder haydi
Hadi deli oğlan hadi belime dolan Hele bi öp bakalım kızı dudağından
Olmaz mı olmaz mı hepi topu bu istediğim hayatta Dene nolur dene nolur tutamam kendimi sen çıkardın baştan
Ateşe dans bu haydi kaçırma şans bu haydi Aşk tehlikeyi sever
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 9:36 pm
Nil Karaibrahimgil - Pelin
Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in bir stili var Mesela aşık olmaz Biz hepimiz buluşuruz Pelin'in vakti olmaz Bak Pelin'e Pelin'e Mor bana gitmez Pelin'e gider O beni sevmez Pelin'i sever Kader bana gülmez Pelin'e güler Pelin'e Pelin'e Kimse beni çekmez Pelin'i çeker Bak Pelin'e Pelin'e Bak Pelin'e Pelin'e Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in aşkı şuymuş Dünyada bulunmaz Pelin'in fikri buymus Pelin'le yarışılmaz Bak Pelin'e Pelin'e...
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 9:47 pm
Nil Karaibrahimgil - Madonna Olacakmış
Madonna olacakmış Gülmeyin Belki yarası var Çok gülümsemiş Mutsuz olmamış Belli şakası var Beş dakika durup Bir dinleyin Belki bir sözü var Hemen gitmeyin Bekleyin Ayrıca bisi var Bizden farklıymış Evet deyin E sen öylesin Doğuştan starmış Aman deyin Nazar değmesin Madonna olacakmış Gülmeyin... ...Bitti
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 9:54 pm
Nil Karaibrahimgil - Rüzgar
İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah Döner durur yatağında, uyuyamaz ah
Ben seni kaybettim, anladım vah Gündüzleri gecelere zor bağladım vah
Hani zaman herşeye ilaç ya, yalanmış ah Hani aşklar hep gelip geçer ya, kalırmış ah
Rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof Seni vurdu yüzüme yüzüme yüzüme oof
İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah Döner durur yatağında, uyuyamaz ah
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 10:00 pm
Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile bilemedin!
Ben daha 18im Ya hepsi ya da hicbiriyim Sanma ki şu son üç saatte Hiçkimse ya da birisiyim... (x2)
Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile göremedin!(x2)
Ben daha 18im Ya hepsi ya da hicbiriyim Sanma ki şu son üç saatte Hiçkimse ya da birisiyim... (x2)
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 10:01 pm
Nil Karaibrahimgil - Vahdettin
Üşüdüm kolların haberi yok Yürüdüm yolların haberi yok Beni terkettin Beni mahvettin Düşündüm ikimizin çözümü yok Buldun da anlatacak yüzün mü yok? Beni terkettin Beni mahvettin E seni de süründürsünler Sen de aşın biraz Seni de ısırsınlar ve sen de kaşın biraz Niye vahdettin? Beni terkettin Sürdüğün saltanatın sonu mu yok? Bizle niye uğraştın konu mu yok? Yok mu vahdettin? Beni terkettin Sana ahdettim Vah vah vahdettin Umduğumla bulduğumun ilgisi yok Aşkın neden üstünde etkisi yok? Yok işte vahdettin Beni mahvettin E seni de süründürsünler Sen de aşın biraz Seni de ısırsınlar ve sen de kaşın biraz Niye vahdettin? Beni mahvettin Dinle vahdettin Sana ahdettim
sekersii
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 04, 2009 10:06 pm
Nil Karaibrahimgil - Uzaylı
Şu gördüğüm şey ufo mu?
E ben sana hiç inanmam yalancısın Oturup bişey anlatmam alaycısın Seninle yola çıkılmaz, kolaycısın Küçük şeylere takarsın, olaycısın Bence sen uzaylısın Yok bu gezegenden değil, ışık yılı uzaktasın Senin sırtın yere gelmez Sabancı'sın Benim yaram sana değmez yabancısın Seninle oyun oynanmaz mızıkçısın Yeni birşey de yapmazsın hazırcısın Bence sen uzaylısın Yok bu gezegenden değil, ışık yılı uzaktasın
melek
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 24, 2009 4:40 pm
katy perry This was never the way I planned Not my intention I got so brave, drink in hand Lost my discretion It's not what, I'm used to Just wanna try you on I'm curious for you Caught my attention
I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chapstick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it(İ liked it)
No, I don't even know your name It doesn't matter, You're my experimental game Just human nature, It's not what good girls do Not how they should behave My head gets so confused Hard to obey
I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chap stick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it,
Us girls we are so magical Soft skin, red lips, so kissable Hard to resist so touchable Too good to deny it Ain't no big deal, it's innocent
I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chap stick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it
melek
Subject: Re: sarkı sözleri Wed Jun 24, 2009 4:43 pm
aslı güngör son öpücük Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük. Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, Ne yazık ellerimde artık küçücük.
Sandın ki yaparsan yap yanındayım ben, Acıyı, ihaneti taşımak zorundayım ben. Yapamam, gidemem, sandın ki vazgeçemem, Artık yalnız geçmişte,anındayım ben.
Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük. Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, Ne yazık ellerimde artık küçücük.
Bu sana ilk elvedam, son sözlerimdir, Bu sana en içten yazdığım hislerimdir, Ve sana yıllar yılı haykıramadığım gerçek, Aşkımı bitiren gizli sandığın ihanetindir!
melek
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 25, 2009 12:36 pm
Özlem Tekin Dağları Deldim bomboştu uzun zamandır kalbim düşlerim evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerdeeeeeeee allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele aşıksan korkuyorsan kayıp sevipte susuyorsan ayıp yazık daha gerçek ne var hayatta hem ne var korkup kaçacak bunda biter tabi istersen yeter çeker gidersin ayrı ama bil başarırım sen olmasanda yaşatırım ben bu aşkı
dağları deldim tek başıma çölleri aştım birtek ben erleri yendim kız başıma sende yıkılmam dağları deldim tek başıma çölleri aştım birtek ben erleri yendim kız başıma sende yıkılmam
görgülü bilgili olsun zengin olsun diye hiiiiç işim olmaz benim keyfim yerinde magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki oğlum ben bu şarkılar niye aşk için aaaaaaşk bende sapına kadar var o ayrı ama bil kesip atamam sen olmasanda unutamam ben bu aşkı
dağları deldim tek başıma çölleri aştım bir tek ben erleri yendim kız başıma sende yıkılmam
melek
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 25, 2009 12:36 pm
Teoman Çoban Yıldızı Yüzme bilmeden, Daha deniz görmeden, Hiç güneşte yanmadan.. Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan Aşkı tatmadan daha, Onla sarhoş olmadan, Hiç sevişmeden daha, Şimdi ölmek istemem daha hiç gülmeden Çoban yıldızı
Sen benle kal, çoban yıldızı Hep benle kal Zamanın varsa
Ben hiç kimsem olmadan Tepeden tırnağa ona hiç sarılmadan Şimdi ölmek istemem kalbine dokunmadan Hadi al götür beni hala benimmişler gibi Evime yurduma Taze meyve tatları yağmurlarında Çoban yıldızı
Sen benle kal, çoban yıldızı Zamanın varsa, az daha
melek
Subject: Re: sarkı sözleri Thu Jun 25, 2009 12:37 pm
Nil Yaş 18 Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile bilemedin!
Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile göremedin!(x2)
~Elif
Subject: Re: sarkı sözleri Sat Aug 22, 2009 3:39 pm
Manga-Beni benimle birak
al bu dünya al senin olsun benim hiç gözüm yok hepsi senin olsun ama son bir dileğim var senden su gaybana dünyada varını yogunu al hepsini al da ! beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine al bu dünya al senin olsun ne olur benden artık uzak dur bir günahın varsa işledigim o benim borcumdur sen varını yogunu al hepsini al da! beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine beni benimle bırak beni benimle bu cehennemde ruhumdan senden cok uzak yabancıyım senin cennetine
Esin
Subject: Re: sarkı sözleri Mon Nov 16, 2009 7:16 pm