Subject: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 7:26 pm
Konuyu yeniden açtım ve konuyu daha fazla açacağım . Öhömm ...
Moderatör aranıyor tam 5 tane aranıyor . Ama bu sefer arkadasım dıye ve ya uzmeyeyoım dıye almak falan yok ! Lütfen kimse darılmasın . Ama elbette birgün eğer herhangi bir kişide mesaj artısı ve uyarılar yaptıgını gorursem o kısıyı de moderatör yaparım
Alım Şartları
1 : Forum Kurallarına Göre Uygun Davranmalı ! 2: Caps İle Açılan Başlıkları Düzgün Bir şekilde Anlatarak Kapatmalı ! 3: En Az 150 Mesaj Göndermiş Olmalı ! 4: Günde En Az 3 Saat Online Olmalı ! 5: Sürekli Forumda Aktif Olmalı ! 6: Anlamlı Başlıklarda Ve Cümlelerde Rep Yollamalı ! 7: Yazım Kurallarına İmla Kurallarına Yani Herşeyde Çook Dikkatli Olmalı ! 8: Lütfen Düzgün Yazın !!
Hazır Isen Alttaki Forumu Düzgün bir Şekilde Cevaplamalısın
Soru 1:
Popmundo İsmin Ne ? :
Soru 2:
Sitede En Az Kaç Saat Online Olabilirsin ?:
Soru 3:
Sitede Şimdilik Kaç Mesaj Yolladın ?:
Soru 4:
Neden Moderatör Olmak İstiyorsun ? :
_____
Şimdilik bu kadar soru . Ve lütfen sakın 4. sorunun cevabına :
- Moderatör Olmak istiyorum çünkü çok güzel ve böyle şeylere bayılıryorum işte :D
Yukarıdaki ve benzeri cevaplar almak istemiyorum arkadaşlar lütfen ...
Last edited by Admin on Sun May 24, 2009 7:38 pm; edited 1 time in total
AynurKızılcay
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 7:35 pm
bennn
Soru 1:
Aynur Kızılçay
Soru 2:
Artık pek ilgilenicem :D 3-4 saat falan
Soru 3:
142[olamıcam heralde] =(
Soru 4:
Aslında Hevesimi Almak istiyorm hep admin olmuştm gerçi hep deil 1 kere oda sitemdeydi :D o yüzden vede hoşuma gidiciğini düşünüyorum
SAYGILAR SEVGİLER.. xP
Last edited by AynurKızılcay on Tue May 26, 2009 2:06 pm; edited 1 time in total
Admin
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 7:39 pm
Lütfen Kuralları okuyunuz :)
AynurKızılcay
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 8:11 pm
okudum ve bu arada popmundo kişisi olrk doğum gnm var yarın hepinizi bekliorm..=)
Admin
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 8:39 pm
ben gelirim :)))
fanchondumont
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 9:30 pm
Soru 1:
Fanchon Dumomnt
Soru 2:
3-4 arası değişir özellikle hafta sonları çok uzun
Soru 3:
20 ( bu kadar mesajla biraz zor :D ama arttırmaya çalışçaz artık :/ )
Soru 4:
sitenin düzenini sağlamak istiyorum düzeni olmayan bi sitede güzel değildir ama şuan düzeni olan bi site olduğu için bnce destansı* bi site :)
Admin
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Sun May 24, 2009 10:20 pm
Subject: Re: Moderatör Aranıyor !!! Tue May 26, 2009 10:26 am
Soru 1:
Popmundo İsmin Ne ? : Alicia Butel
Soru 2:
Sitede En Az Kaç Saat Online Olabilirsin ?: 3-4 saat
Soru 3:
Sitede Şimdilik Kaç Mesaj Yolladın ?: 148
Soru 4:
Neden Moderatör Olmak İstiyorsun ? : Düzen kurmayı seviyorum. Yani sözümün geçmesi falan hoş olacağını düşünüyorum.Yönetici ruhluyum ondandır:) İmla kurallarına işim olmadığında uyarım. İşim olduğunda hemen hızlı hızlı yazmam gerekiyor o yüzden. Ama çoğunlukla işim olmadığı zamanları ayırıyorum bu siteye:) İmla kuralları çok önemli.
Sitede En Az Kaç Saat Online Olabilirsin ?: Sitede En Az 4 Saat Online olabilirim... Sitede Şimdilik Kaç Mesaj Yolladın ?: 250'den Fazla
Neden Moderatör Olmak İstiyorsun ? : Ben moderatör olmak istiyorum çünkü:Ben Modaretörlügü çok iyi bir şekilde yapabiliceğime inanıyorum vede Yardım Amaçlı olmak için istiyorum...
selam.. moderator olmak istiyorum popadım:Peri Kılıç:) 3 4 saat nedeni:bu site çok gzl bn önem veriyorum artık ve mod.olmayı çok istiorm:) ve kurallara hep uymuşumdur:)