Subject: Admin Aranıyor ! Mon May 25, 2009 12:33 pm
2 tane daha admin aranıyor kuralları bilmelisiniz . Ben söylemeyeceğim . Alttaki forumu dokdururken falan imla kurallarına dikkat edin büyük harf küçük harf falan .
Görevler bunlar olacak :
[*] Siteye üye bulmak
[*] Düzgün rep dağıtımı yapmak
[*] Ben olmaıdığımda yeni başlıklar açmak uyarılar yapmak soruları cevaplamak tabii ben olduğumda da yapabilirsiniz
[*] Genelde online olmak
[*] Benden habersiz üyelere rep dağımamalı ancak rep ile alıp satınanlardan degıtsın ve her gun bana uyarı yaptıgı üyeleri listeleyip bana mesaj göndersinler
Şimdilik bu kadar
Hazırsan forumu doldu !
1: Popmundo İsmin :
2: Neden Admin olmak istiyorsun ?
3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ?
Sorular şimdilik bu kadar .
Not :
Şimdilik bu kadar soru . Ve lütfen sakın 2. sorunun cevabına :
- Admin Olmak istiyorum çünkü çok güzel,seviyorum ve böyle şeylere bayılıryorum işte :D
Yukarıdaki ve benzeri cevaplar almak istemiyorum arkadaşlar lütfen ...
Güvenimi kazanmaya çalısın
Last edited by Admin on Mon May 25, 2009 12:37 pm; edited 1 time in total
2: Neden Admin olmak istiyorsun ? Çünkü Forumumuzda düzeni sağlamak hoşuma gideceğini düşündüm.=)[hihi]
3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ? 2-3-4 ama saat 7 den sonra 9 a kadar bile dururum :D
Jade Pennec
Subject: Re: Admin Aranıyor ! Sat May 30, 2009 10:21 pm
1: Popmundo İsmin? Jade Pennec
2: Neden Admin olmak istiyorsun ? Cogunlukla arka planda (islerin duzenlendigi zor ve guzelligi yaratan kisimda) olmaktaydim ve bu isi severim. (Orn: Bir parti duzenleniyorsa genelde eglenen degil eglenceyi duzenleyen olmak isterim.) (Daha once de bu isi yapmisligim oldu sadece deneme amacli forum sitelerimdi ve hepsini kapattim.)
3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ? Simdi okul bitiyor yani butun gun bile online olabilirim :) okul oldugu zamanlarsa (yazili haftalari haric) 3-4 saat online olurum. Yazili haftalarinda (o haftalari soylerim :) ) 1 en fazla 2 saat (gunde) online olabilirim.
bu kadar :D
~Aynur
Subject: Re: Admin Aranıyor ! Sun May 31, 2009 6:47 am
Seçimin nezaman belli olur cnm?
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Admin Aranıyor ! Sun May 31, 2009 7:07 am
[*] Siteye üye bulmak
[*] Düzgün rep dağıtımı yapmak
[*] Ben olmaıdığımda yeni başlıklar açmak uyarılar yapmak soruları cevaplamak tabii ben olduğumda da yapabilirsiniz
[*] Genelde online olmak
[*] Benden habersiz üyelere rep dağımamalı ancak rep ile alıp satınanlardan degıtsın ve her gun bana uyarı yaptıgı üyeleri listeleyip bana mesaj göndersinler *** bunlara uyarım::) **** 1: Popmundo İsmin :Peri kılıç
2: Neden Admin olmak istiyorsun ?ben mod.olmayı severm hiç admin olamadım ama olmak isterm
3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ?3 4 bazen de 5