Subject: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 1:09 pm
Sadece 1 tane . Bir bölüm açacak oraya şikayetlerimizi yazacağız popmundoda da olsa sorgulayıcı hem o forumum moderatörü de olacak ve şikayetleri düzeltmeye çalışacak :)
Ve daha açıkça:
Bu itinayla seçilmiş küçük bir grup oyuncudur. Davranış Kurallarını hileleri ve hakaretleri engelleyerek uygularlar.
Bazen Sorgulayıcılar, Davranış Kurallarını hile veya hakaretler yoluyla çiğneyen kişilere karşı harekete geçerler. Eğer bu başınıza gelirse ve haksız yere cezalandırıldığınızı düşünürseniz, kendinizi savunma hakkınız olacaktır. Ancak, burası çok önemli, Sorgulayıcılar bütün delillerin hesabını vermek zorunda değillerdir, hilekarların zayıf yönlerini açıklamak onları ilerde yakalamayı güçleçtirecektir. Sorgulayıcılar, diğer oyunculara rahatsızlık veren ya da hile yapan oyuncular hakkında işlem yapmak zorundadırlar.
Sorgulayıcılar, farklı şekillerde ceza uygulayabilirler, keyif/sağlık düşürme veya oyundan ihraç etme yetkileri vardır.
Last edited by Admin on Sun Jun 07, 2009 2:28 pm; edited 1 time in total
~Elif
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 2:22 pm
nasıl düzeltmeye çalışacakki pek anlamadım?? :|
Admin
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 2:28 pm
Özel mesajla uyarılılar falan daha açıkça :
Bu itinayla seçilmiş küçük bir grup oyuncudur. Davranış Kurallarını hileleri ve hakaretleri engelleyerek uygularlar.
Bazen Sorgulayıcılar, Davranış Kurallarını hile veya hakaretler yoluyla çiğneyen kişilere karşı harekete geçerler. Eğer bu başınıza gelirse ve haksız yere cezalandırıldığınızı düşünürseniz, kendinizi savunma hakkınız olacaktır. Ancak, burası çok önemli, Sorgulayıcılar bütün delillerin hesabını vermek zorunda değillerdir, hilekarların zayıf yönlerini açıklamak onları ilerde yakalamayı güçleçtirecektir. Sorgulayıcılar, diğer oyunculara rahatsızlık veren ya da hile yapan oyuncular hakkında işlem yapmak zorundadırlar.
Sorgulayıcılar, farklı şekillerde ceza uygulayabilirler, keyif/sağlık düşürme veya oyundan ihraç etme yetkileri vardır.
~Elif
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 2:40 pm
Vay be :) Güzelmiş xD Peki aynı anda bir kaç şeye üye olunabiliyormu?
Admin
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 3:15 pm
Maalesef :)
Cathie Demay
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 7:14 pm
Eğer avatrcıyken bu görevi yapılmak mümkün olursa Ben adayım! :D
~Elif
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 07, 2009 10:05 pm
Bende xD :D
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Mon Jun 08, 2009 9:11 am
ben olabilirmiyim?!
tünaygoparan
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sat Jun 20, 2009 9:01 pm
Ben de olmak çok isterim ama Eylül'e kadar olabilirm ancak ondan sonra Öss öğrencisi olacağım yine uğrarım da daha az gelebilrm :/:/
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 21, 2009 5:23 am
Bende olabilirim
tünaygoparan
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 21, 2009 12:21 pm
Periiiiiiiii sen girmicek misn bu sene sınava :(
orjinalite.peri.kılıç
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 21, 2009 12:22 pm
Ben tr de deyilim ki yurt dışındayım:)
tünaygoparan
Subject: Re: Sorgulayıcı Aranıyor Sun Jun 21, 2009 12:23 pm
Bunu neden daha önceden sölemiorsun kuzuckk :) Çok mu uzaksn