Subject: Adminler aranıyor ;! Sat Sep 19, 2009 8:50 am
Tüm adminlerimiz :
Alicia Emma serpil_orak ~Burcu
Kırmızılı olanlar aktif değiller çok uzun zamandır bu yğzden admınlıkten cıkarmak zorundayım ve yenı 3 admın arıyorum !
Görevler bunlar olacak :
[*] Siteye üye bulmak
[*] Düzgün rep dağıtımı yapmak
[*] Ben olmaıdığımda yeni başlıklar açmak uyarılar yapmak soruları cevaplamak tabii ben olduğumda da yapabilirsiniz
[*] Genelde online olmak
[*] Benden habersiz üyelere rep dağımamalı ancak rep ile alıp satınanlardan degıtsın ve her gun bana uyarı yaptıgı üyeleri listeleyip bana mesaj göndersinler
Şimdilik bu kadar
Hazırsan forumu doldu !
1: Popmundo İsmin :
2: Neden Admin olmak istiyorsun ?
3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ?
Sorular şimdilik bu kadar .
Not :
Şimdilik bu kadar soru . Ve lütfen sakın 2. sorunun cevabına :
- Admin Olmak istiyorum çünkü çok güzel,seviyorum ve böyle şeylere bayılıryorum işte
Yukarıdaki ve benzeri cevaplar almak istemiyorum arkadaşlar lütfen ...
1:Popmundo İsmin : Rebeca Alzaga 2:Neden admin olmak istiyorsun? Popmundo'yu seviyorum ve popmundo hakkında her şeyi yapmaya hazırım . Popmundo benim için çok önemli siteye yeni kişiler kazandırmamız gerekiyor .. 3:Günde en az kaç saat online olursun: 5-6
kim ben mi ? gercekten böyle güzel bir siteye hizmet vermek hoşuma gider .. Popmundo'ya sık giriyorum bu da benim ne kadar önem gösterdiğimin kanıtıdır .. ((:
1-Pervin Kunt 2-Ben sorumuluk almayı seviyorum.Bu görevleride gayet iyi yapıcağıma inanıyorum. 3-Sen görüyosundur.Henüz sayamadım ne kadar online olduğumu ama sabah ve akşam ayrıcana öğlen online'ım.Karıışık oldu ama en az 6 saat
Ayrıcana mesaj sayım az ama şimdilik her gün gidriğim için çoğalıyo zaten:)