Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Selam Misafir !!

Şuanda forumumuzdan yararlanamıyorsunuz !! Ancak Üye olur veya girersen faydalanabilirsin Wink
Popmundo Bayanları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeYardımLatest imagesRegisterLog in

Adminler aranıyor ;!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Admin
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Admin

Puanı : 117182

Adminler aranıyor ;! Empty
PostSubject: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 8:50 am

Tüm adminlerimiz :

Alicia
Emma
serpil_orak

~Burcu

Kırmızılı olanlar aktif değiller çok uzun zamandır bu yğzden admınlıkten cıkarmak zorundayım ve yenı 3 admın arıyorum !

Görevler bunlar olacak :

[*] Siteye üye bulmak

[*] Düzgün rep dağıtımı yapmak

[*] Ben olmaıdığımda yeni başlıklar açmak uyarılar yapmak soruları cevaplamak tabii ben olduğumda da yapabilirsiniz

[*] Genelde online olmak

[*] Benden habersiz üyelere rep dağımamalı ancak rep ile alıp satınanlardan degıtsın ve her gun bana uyarı yaptıgı üyeleri listeleyip bana mesaj göndersinler

Şimdilik bu kadar

Hazırsan forumu doldu !

1: Popmundo İsmin :

2: Neden Admin olmak istiyorsun ?

3: Günde en az kaç saat online oluyorsun ?

Sorular şimdilik bu kadar .

Not :

Şimdilik bu kadar soru . Ve lütfen sakın 2. sorunun cevabına :

- Admin Olmak istiyorum çünkü çok güzel,seviyorum ve böyle şeylere bayılıryorum işte

Yukarıdaki ve benzeri cevaplar almak istemiyorum arkadaşlar lütfen ...
Back to top Go down
https://popmundobayanlari.forum.st
Reb*
Tembel Üye
Reb*

Puanı : 14

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 12:43 pm

1:Popmundo İsmin : Rebeca Alzaga
2:Neden admin olmak istiyorsun? Popmundo'yu seviyorum ve popmundo hakkında her şeyi yapmaya hazırım . Popmundo benim için çok önemli siteye yeni kişiler kazandırmamız gerekiyor ..
3:Günde en az kaç saat online olursun: 5-6
Back to top Go down
Admin
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Admin

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 12:46 pm

hmmm sanrıım olacaksın :D
Back to top Go down
Reb*
Tembel Üye
Reb*

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 12:48 pm

kim ben mi ? gercekten böyle güzel bir siteye hizmet vermek hoşuma gider .. Popmundo'ya sık giriyorum bu da benim ne kadar önem gösterdiğimin kanıtıdır .. ((:
Back to top Go down
Admin
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Admin

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 12:59 pm

hmmm zaten eskısınde oke alındın Wink 1 kez gıren atılırsa bır daha gıremez dıye bı kural var umarım usttekı sartları uygularsın azıcıkta olsa Wink
Back to top Go down
Reb*
Tembel Üye
Reb*

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSat Sep 19, 2009 1:08 pm

tabii canım niye uygulamayayım .. Sonuçta bu bi iş ve işi sonuna kadar götürmeliyizz .
Back to top Go down
Reb*
Tembel Üye
Reb*

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 9:02 am

bu arada sitemize yeni bir üye katıldı . Siteyi verdim oda girip üye oldu . Bu arada üyeliğini aktifleştirdim Aynur'cm ..

Yeni üyemizin kullanıcı adı :

Lyrina*
Back to top Go down
Admin
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Admin

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 10:03 am

teşekkürler :)
Back to top Go down
pervin_kunt
Tembel Üye
pervin_kunt

Puanı : 7033

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 9:05 pm

Ben ben olmak istiyorum=)Hala arıyosanız tabii

1-Pervin Kunt
2-Ben sorumuluk almayı seviyorum.Bu görevleride gayet iyi yapıcağıma inanıyorum.
3-Sen görüyosundur.Henüz sayamadım ne kadar online olduğumu ama sabah ve akşam ayrıcana öğlen online'ım.Karıışık oldu ama en az 6 saat

Ayrıcana mesaj sayım az ama şimdilik her gün gidriğim için çoğalıyo zaten:)
Back to top Go down
Reb*
Tembel Üye
Reb*

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeSun Sep 20, 2009 10:33 pm

aynur'cm bi başlık açalım . Yeni katılan üyelerimizi oraya yazsın herkes . Daha rahat olur bence ((:
Back to top Go down
Reb*
Tembel Üye
Reb*

PostSubject: Re: Adminler aranıyor ;!   Adminler aranıyor ;! Icon_minitimeMon Sep 21, 2009 12:23 pm

2 kişi daha katıldı sitemize .

1 tanesi benim önerimle digerini bilmiyorum ama onuda aktifleştirdim ((:

benim tavsiyem ile üye olan kullanıcı: Isabella Cullen
diğer kullanıcı : kral222
Back to top Go down

Adminler aranıyor ;!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Editör Aranıyor !
» Sorgulayıcı Aranıyor